Ons team

Annemarie van Leen Janssens Project leider

De Maria passie is n droom die werkelijkheid wordt voor mij!!! Altijd al zoiets willen doen/maken en nu is het zover!!!!!!! Zelf vind ik muziek heerlijk om naar te luisteren (klassiek) en om op te dansen (soul en THE sixties,R&B) Maar muziek is bij mij thuis ook n rode draad.....mijn man heeft n eigen band....sixties!!!!! Dochter heeft altijd piano gespeeld en ook gezongen in n band dus muziek is n basis in m'n leven!!!! Zelf heb ik veel toneel gespeeld(op de bühne) ......... Nu ben ik 61 en ben ik projectleider van de Maria passie, heerlijk organiseren en de uitdaging aangaan!!!!!ik ben zeer enthousiast Ik ben n bevoorrecht mens dat ik dit mag doen en dan samen met Roel en Margje is echt n droom die werkelijkheid wordt!!!!! Van nature ben ik blij en optimistisch en dat straal ik ook uit en hoop ik dat de mensen er door beïnvloed worden en zelf ook het glas halfvol vinden ipv half leeg !!!!mocht u denken waar ken ik haar van....ik ga al jaren mee met de V.N.B. als hotelleider. Met heel veel plezier!! Ik hoop u allemaal te zien bij een van de op/uitvoeringen van de Maria passie!! Liefs Annemarie

Roel Verheggen Scriptschrijver en regisseur

Al zo lang ik me kan herinneren hou ik van muziek en theater. Zingen, fluit spelen, dirigeren, toneelstukjes opvoeren, het organiseren van de kinderfeestjes van mijn zusje, verhalen schrijven. Dat alles komt nu samen en daar ben ik trots op. Ik ben een gepassioneerd en enthousiast mens. Optimistisch en altijd op zoek naar het beste in eenieder. Ik werk ontzettend graag met amateurs en probeer er alles uit te halen wat er in zit. Liefst nog een beetje meer ;-). Ik heb een jarenlange ervaring als dirigent van koren en blaasorkesten en schreef scripts voor shows van de theaterkoren Oker uit Overloon en Easy&Free uit Lierop. Ik regisseerde o.a. Plo draait door, het lustrumconcert van Vocal Group Transparant in schouwburg Venray en Een Koninkrijk van Rozen (Rozenfestival Lottum). Ik heb al vele 'special concerts' mogen bedenken en uitvoeren, zoals Light of Peace met 2 koren en een orkest of All around the world van vocal group Transparant. En ik ben zelf nog steeds actief als musicus, docent, dirigent en regisseur.

Margje Vleck Muzikaal leider / repetitor

Mijn naam is Margje, ik ben 39 en ik woon op de Veluwe. Boven alles ben ik moeder van Max. Een geweldig, lief, kwetsbaar, krachtig en puur kind. Een engel. Ik geniet en leer elke dag van hem. Verder ben ik o.a. zangeres en zangdocent. Al 17 jaar geef ik met veel plezier zanglessen aan jong en oud, van beginners tot gevorderden. Mensen kunnen bij mij ook terecht voor auditievoorbereiding. Ook coach ik mensen in hun persoonlijke groei via het werken met hun stem en met paarden (Ja, echt, paarden. Maar tijdens dit project blijven die thuis ;). Ik werk graag op maat en stem af op degene(n) met wie ik op dat moment werk. Het laten bloeien van potentie en groei faciliteren is wat ik graag doe. Tijdens mijn conservatoriumstudie (zang lichte muziek) kwam ik in aanraking met muziektheater. Hier ligt wel mijn hart, muzikaal gezien. Ik geniet van musicals en het vertellen of volgen van het verhaal. De personages leren kennen en zo weer nieuwe kanten van mezelf ontdekken. 11 jaar geleden leerde ik Roel en Annemarie kennen tijdens de repetitieperiode voor de musical ‘de Ontmoeting’ van Aquero. Wat een heerlijke tijd was dat en wat hebben we veel gelachen. En nu ons eigen project. Ook dit gaat een feestje worden.

Nick Zwart Schrijver arrangementen, begeleider en zanger

“Vanaf mijn prille jeugd ben ik al met muziek bezig, ik kroop als kleuter al achter het traporgel van onze buren dus ik was heel blij dat ik van mijn ouders op pianoles mocht toen ik zes was. Toen ik 12 was kroop ik, in de R.K. kerk in Sloten (bij Amsterdam), voor het eerst achter het grote orgel om op zaterdagavond de samenzang te begeleiden en van het een komt het ander. Ineens ben je een jongerenkoor aan het begeleiden en sta je er als repetitor of dirigent voor. En ik vond ook nog muzikaal werk: bij muziekwinkels, importeurs, als technicus in geluidsstudio’s en redacteur van diverse muziekvakbladen. Ik heb in de afgelopen 40 jaar met veel koren gewerkt, van gospelkoor naar musical- en theatergezelschappen. Voor die koren en groepen heb ik geregeld eigen arrangementen moeten schrijven, want soms bleek dat een bestaand arrangement niet bij het koor paste, dus dan maar zelf aan de slag, in mijn eigen studio achter mijn computer. Het is duidelijk dat ik een mens van de praktijk ben, ik heb er al heel wat muzikale vlieguren op zitten. Bij de Maria Passie ben ik als extra dirigent op het podium te vinden en zorg ik voor de muziek, sommige nummers worden als orkestband afgespeeld en er zijn ook nummers die ik live op de piano begeleid. Over dit project kan ik niet anders dan alleen maar heel enthousiast zijn!”

Janet van Dordrecht voorzitter bestuur Aquero

Iets kunnen betekenen voor anderen, organiseren en zingen zijn drie dingen waar ik erg enthousiast van wordt. Dit maakte dat ik mij wilde inzetten voor de Stichting Aquero en De Maria Passie. Mijn naam is Janet en sinds begin dit jaar bestuurslid van de Stichting Aquero. Sinds 2010 ben ik diverse keren als vrijwilliger mee gegaan naar Lourdes en Israel. Ik heb met eigen ogen kunnen zien en ervaren wat op bedevaart gaan kan doen met mensen en met mijzelf. Groet, Janet

Bert Elferink Bestuurslid secretaris / web master Aquero

Al jaren is mijn grootste hobby zingen.
Al jaren ga ik als pelgrim hotel / busleider ( V.N.B. ) naar Lourdes
Eén keer solo op de fiets naar Lourdes
Kan redelijk overweg met computer.
Al jaren Maria vereerder
Zit al verschillende jaren in verschillende vrijwilligers organisaties in verschillende besturen
Mag graag met mensen omgaan en toen ze me vroegen om in het bestuur te komen heb ik ja gezegd
Dus nu in het bestuur van Aquero en zanger bij  Aquero
Share our website