Gastenboek

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Proficiat
Genoten van jullie uitvoering in Boxmeer op 18 mei jl. Complimenten aan iedereen die eraan heeft meegewerkt, in welke vorm dan ook. Geweldig wat jullie doen met één blauwe doek en enkele kubussen. Proficiat het mooie bedrag van ruim € 18.000,-- voor Stg. Aquero. Fijn ook te horen dat het nog een vervolg krijgt want het is TE mooi om in de kast te leggen!

Rosita Rens

mariapassie, zuiderkerk, aalten 6 april 2019
Kom net van jullie uitvoering, ben erg onder de indruk, prachtig gezongen en gespeeld. Eenvoudig verhaal toch zeer indrukwekkend. Sommige songs zelfs ontroerend. Had gehoopt dat de kerk voller was, maar iedereen was erg enthousiast.

Annie Stronks

Oudewater
Wat n prachtige avond in de st.Fransicuskerkvin Oudewater ! En zoveel publiek....ongelooflijk! Wij ,de cast van de Maria Passie hebben het geweldig gevonden we werden gedragen???? Wij bedanken de mensen die naar ons toe kwamen om de Maria passie te zien en te horen????!de stichting Aquero is ook zeer blij met jullie bijdrage.tot ziens. Groeten van n zeer trotse productieleider,Annemarie van Leen Janssens??

Annemarie Van Leen -Janssens

Wát een prachtige avond!
Vanavond samen met mijn moeder genoten van jullie mooie Maria Passie. Prachtige zang van bij het verhaal passende nummers. En dan de link naar de huidige tijd! Jullie straalden verbondenheid met elkaar uit- mooi om te zien. Blij dat Marja en Wil jullie naar Oudewater haalden. Dank voor deze mooie avond!

Ineke Sluijs-van Dijk

Marie passie in haarle
Vanavond in haarle in de kerk geweest en jullie voorstelling gezien! Wat mooi wat prachtig. Het verhaal,de liedjes van nu en jullie prachtige stemmen. Een mooi voorbeeld voor de jeugd van nu. Heel goed gedaan.

Angela Schotman

Mariapassie in Goirle
Tijdens de Lourdesreis, oktober 2017, vertelde onze reisleider over Aquero, de Mariapassie en het mooie doel dat daar aan verbonden zit. Zijn wervende woorden nam ik mee naar de torengroep om te bekijken of we deze uitvoering naar Goirle konden halen. Zo is het contact in Nederland verder tot stand gekomen en werd gekozen voor de uitvoering op een feestdag van Maria, 8 september, Maria Geboorte. Vanaf 14.00 uur maakte het koor zijn opwachting in het parochiecentrum ter voorbereiding op de generale repetitie. De warmte waarmee de koorleden elkaar onthaalden, komende uit alle hoeken van Nederland, hebben ze ´s avonds ook over weten te dragen op de bezoekers. We hebben mogen genieten van de passie van de koorleden om het leven van Maria in al zijn facetten te belichten. En zo hebben we gevoeld dat gebeurtenissen in haar leven ook in de huidige tijd nog actueel zijn. Ieder neemt er het zijne van mee naar huis. Daarom ben ik blij te kunnen zeggen dat deze avond zeer geslaagd was met zo´n 150 bezoekers. En ik ben trots te kunnen zeggen dat er mogelijk een parochiaan vanuit ons midden, met de ondersteuning van het Aquerofons, volgend jaar de gedroomde reis naar Lourdes kan maken. Mooier kan het niet.

Ineke Wolswijk

Mariapassie in Goirle
De uitvoering van de Mariepassie was indrukwekkend. De eigentijdse muziek verweven in een oud verhaal. Het oude verhaal werd actueel gemaakt en in de problematiek van deze tijd geplaatst. Dit alles gebeurde op enthousiaste wijze. De energie van de dirigent was zeer inspirerend. Het koor al even enthousiast en zeer betrokken bij de teksten. Een prachtige ervaring, uitgevoerd door mensen die geloven in wat ze doorgeven. Bedankt: Riet en Ruth

Riet De Koning

Reactie op uitvoering Goirle
Ik was erg onder de indruk en ontroerd van wat jullie met zijn allen neer hebben gezet. Chapeau!! Volgens mij moet dit wel de beste uitvoering ever geweest zijn. Alles klopte en het was muisstil in de kerk tijdens de uitvoering. Zo lief dat ik het laatste nummer mee mocht zingen. Dit was ook goed voor mijn proces aan de ene kant beseffend wat voor prachtigs ik mis door het ongeval, aan de andere kant zo dankbaar om hier een ieniemie onderdeeltje van te hebben mogen zijn. Een warme hartegroet voor iedereen en ik wens jullie nog heel veel succes met de verdere uitvoeringen. Liefs Arna

Arna van der Pluijm

misschien een tip(je)??
Fantastische uitvoering, heel verrassend, gedragen en sfeervolle muziek, prachtige groep, straalt de juiste sfeer uit, goede saamhorigheid tussen de leden van het koor is voelbaar! Misschien een tip voor een nóg mooiere beleving van het geheel: niet aplaudiseren tussen/na alle nummers, maar een stiltemoment, dan zal m.i. het totaal rustiger, en vooral méér adembenemend zijn. Op het laatst mag wél een daverend applaus klinken hoor!! Liefs voor allemaal!! van Anny uit Breda.

Anny van Bijsterveldt

Tienraay
Wat een mooie voorstelling over het leven van Maria. Wat gevoelig en ook actueel.

Marga en Piet Houben

Dronten
Dit prachtige compliment stond op FB.... Ik vond het zo mooi omschreven dat ik het in ons gastenboek zet!Vanavond een top avond gehad in de Ludgeruskerk in Dronten. Complimenten aan iedereen wie er heeft bijgedragen om deze Maria Passie moderne stijl tot een succes te maken. Liedjes van deze tijd in een eeuwen oud verhaal in te passen, chappeau! Het oude verhaal te betrekken in deze tijd, ik heb ervan genoten en aan het applaus van een volle kerkzaal te horen, iedereen. Dank jullie wel

Annemarie Van Leen-Janssens

Geweldig!
Gisteravond mogen genieten van jullie geweldige uitvoering! Ontzetten genoten. Wat zou het geweldig zijn als jullie ook in Huissen zouden kunnen komen. Graag wil ik daar van gedachte overwisselen met jullie. Groetjes

Janneke Schluter-vos

Fantastisch
Wat heb ik vanavond in Gaanderen genoten! Geweldig wat jullie hier hebben neer gezet. Het verhaal, de gekozen liederen de zang van het koor, de solisten. Alles klopte! Eem prachtige Uitvoering!!! Gr Maria

Maria Ketelaar

Maria passie
Wat een ervaring gisterenavond in de Flint in Amersfoort .volgens ons hebben we de sterren van de hemel gespeeld???? Dankbaar en blij zijn wij met de staande ovatie en lovende woorden van het publiek,de mooiste complimenten kwamen tot ons??Nu op naar Gaanderen 3 febr!!!

Annemarie Van leen-Janssens

De Mariapassie
Gisteravond voor de eerste keer de Maria passie gezien. Wat een bijzondere ervaring was het. Wens jullie nog veel mooie voorstellingen toe.

Wilma Harnisch

Super!
Lieve groep, Dank jullie wel voor een heerlijke avond. Ik heb genoten. Alles klopte, lokatie, verhaal, muziek, prachtige zang en inzet! Dank jullie wel. Jullie kunnen trots zijn. Wat een passie! !

Iris Dumpel

uitvoering
Jemig, wat en prachtige uitvoering!!!!! Genoten, Bea.

Bea Fenger

Geweldig
Wat was het een geweldige, mooie, ontroerende en bijzondere voorstelling. Iedereen deed het geweldig. Een traan kon ik niet bedwingen. Ik kom zeker nog een keer kijken!! Toppers zijn het allemaal

Fleur Krom

Wow
Gister wezen kijken naar jullie in driehuis...WOUW !!!! Wat een mooie voorstelling .ik en mijn moeder hebben echt genoten...De gesproken .tekst en dan het het liedje .dat zo mooi bij elkaar paste wat prachtig. Dat jullie dit maar vaak mogen opvoeren...heel veel liefs met veel veel Passie Casper.

Casper Dumpel

Optreden in de Engelmundus kerk Driehuis NH
Dit was n geweldige voorstelling!! We groeien nog steeds maar voor n bijna volle kerk ..dat geeft vleugels!! Maria geeft je vleugels! Wat heb ik zoal te horen gekregen.... Het zit dicht tegen professionaliteit aan Wat n mooi eigentijds verhaal Ontroerend Prachtige zang Genoten Ik ga zeker nog n keer ,het was prachtig! Dus ,ik ben n trotse en dankbare productieleider ??????

Annemarie Van leen janssens
Share our website