Gastenboek

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Passie in Rotterdam
Het was zo mooi dat we er niet over uitgepraat geraken! Jullie prachtige stemmen, jullie zinvol gekozen muziek en woord, jullie eenvoudige, krachtige symbolen, vooral het enthousiasme en de verbondenheid... WAUW! Proficiat! Wij hopen jullie nog eens terug te zien! Marleen en Joris

Marleen op den Buijs

Premiere 7 okt 2017
Genoten en geboeid van begin tot het einde, zoveel te zien en zoveel te horen. Ik mocht getuige zijn van de première van de mariepassie in Rotterdam zaterdag 7 0kt. mijn vriendin zanger in het koor heeft me laten delen in de voorbereiding naar deze uitvoering waardoor ik op het puntje van de bank zat om niets te hoeven missen van beeld en geluid. wat een creativiteit, met blokken een krib als wel een kruis te creëren. Een eenheid te vormen door ieder zijn of haar blauw te laten dragen. Prachtige stemmen mooie muziek keuzes, ik heb genoten, dank jullie wel. Ik kom dit jaar nog een keer kijken luisteren en genieten, veel plezier samen. Daar zou je bij willen horen.

thea cesar

Wat mooi!
7 oktober 2017 Maria Passie (première) in Rotterdam City kerk de Reiger. Ik was al diverse malen warm gemaakt ( door een koorlid) om een keer te komen kijken en luisteren. Eerlijk gezegd ben ik niet z'n koor man, maar mijn interesse was zeker gemaakt. Dus een kaartje besteld en vol verwachting naar de première van de ' MARIE PASSIE', en ik mocht zelfs mijn 'Passie' ten uitvoer brengen een foto verslag van de 'première' maken. Het koor heeft zeker mijn verwachtingen ver overtroffen, wat een mooie en liefdevolle voorstelling met zoveel Passie en liefde. En dat door amateurs? Dank aan allen die deze avond voor mij onvergetelijk hebben gemaakt.

Wim Pluimert

Maria Passie in Rotterdam
Wij hebben erg genoten van de prachtige Passie. Goede teksten en liederen. Ook de hartelijke ontvangst in de kerk was fantastisch. We hopen een volgende gelegenheid nog eens te komen. Veel dank . Met vriendelijke groeten. John en Betty

John op den Buijs

maria passie.....maria tentoonstelling
van de Maria passie even een uitstapje naar de Maria tentoonstelling. In Utrecht vind momenteel een tentoonstelling plaats over Maria.....dit sluit mooi aan op onze Maria Passie...In augustus ga ik daar zeker naar toe. mooie inspiratie voor onze Maria Passie.....en....ik ga ze daar over vertellen over onze Maria Passie....wie weet mag ik daar ook nog wat folders neer leggen!!!

Dianne van Klink

Try out in Enschede
Nog zwaar onder de indruk wil ik jullie laten weten dat ik echt zo blij met jullie en trots ben op jullie!!! Het was....geweldig,verbluffend,warme deken,warm bad,mooi verhaal ,heel goed gebalanceerd geluid,geen woorden voor,fantastisch,ontroerend,kippenvel,tranen,emotie,prachtige mimiek op de gezichten,beleving van het koor kon je zien,mooiere zang dan bij soldaat van oranje jullie verdienen groot publiek,enfin lieverds deze complimenten heb ik voor jullie mogen ontvangen! En ik ben het overal mee eens ,niets teveel gezegd!!! DANK DANK DANK! Jullie trotse productieleider Annemarie Verstuurd vanaf mijn iPhone

Annemarie Van leen-Janssens

dank je
De Maria Passie de try-out Jacobus kerk Enschede Koor : Aquero olv. Margje Vleck Zaterdagavond 1 juli, op naar de Maria Passie in de Jacobus Kerk te Enschede. De wat, zult u zeggen? De Maria Passie. Hierin wordt het levensverhaal van Maria, de moeder van Jezus, voorgelezen door een verteller, regelmatig ondersteund door hedendaagse liederen. Dit allemaal uitgevoerd door het koor Aquero dat samengesteld is uit liefhebbers voor zang afkomstig uit heel Nederland. Eén daarvan: de zus van de schoonmoeder van mijn jongste zoon kwam direct na de voorstelling naar ons toe met de bekende uitdrukking/vraag op haar gezicht: hoe vonden jullie het ? Na ons geruststellende antwoord dat het goed was, kwam na een paar minuten de vraag nog eens! Nou geloof ons maar , het was leuk . Wij hebben 1 ½ uur met plezier naar jullie allemaal geluisterd. En toen kwam het : zou je dan een stukje kunnen schrijven???? Dit kwam totaal onverwachts, maar och je kunt niet nee zeggen tegen de zus van de schoonmoeder van je zoon toch !!!!! De voorstelling zoals eerder gezegd duurde ongeveer 1 ½ uur. Telkens afgewisseld met een stukje waarin delen uit het leven van Maria , de moeder van Jezus , werden voorgelezen om daarna een hedendaags lied te zingen door koor en solisten. Liederen zoals : Mag ik dan bij jou, Have a little faith, Ken je mij en als afsluiting : Eén wereld. Wisten jullie trouwens dat zij zwanger werd op de leeftijd van 15 ? Dit alles liet zien dat het leven van Maria als meisje en moeder niet veel anders was dan de meisjes en moeders van nu ! Aquero well done En Bedankt!

Harrold Dommeck

13 mei 2017
13 mei is de één na laatste repetitie en ik zal er noet bij kunnen zijn omdat ik Loudes ben! In gedachten wel ... En ik weet zeker dat jullie allemaal hard thuis gerepeteerd hebben en dat het weer n mooie dag voor jullie gaat worden! Wat wordt het een mooie voorstelling!!! Ik steek zeker een kaarsje op voor onze Maria Passie try out in Enschede !!! Veel plezier weer met elkaar! Lieve groeten van Annemarie

Annemarie Van leen janssens

Repetitie 4-02-2017
Hallo allemaal, Wat was het weer een mooie dag daar in Zeist! Heel fijn gerepeteerd, maar vooral ook fijn om iedereen weer te ontmoeten! We leren elkaar steeds beter kennen, vooral wij 'nieuwkomers' ik merk dat de groep Lourdesgangers heel hecht is, mooi! Ik voel me, om in de sfeer van het passieverhaal te blijven , gezegend om hier aan mee te mogen doen! Dank je wel, Annemarie voor je enthousiasme, Margje en Roel en natuurlijk Nick voor jullie muzikale inspiratie { en geduld} en last but not least Henny voor de lekkere soep, koffie, thee en ander lekkers. Ik verheug me alweer op onze volgende 'ontmoeting'!

Nel Verheggen-Teluij

Wens
Lieve mensen, Een heel gezellige jaarwisseling en n gezond gelukkig gezellig en n mooi Maria Passie jaar met elkaar dat is mijn wens voor jullie????????

Annemarie Van Leen-Janssens

As zaterdag 10 dec
As zaterdag weer n repetitie van de Maria Passie!! Dit keer niet in 'ons'repetitielokaal maar in de kapel van de Dijnselburg en aansluitend n gezellige borrel aangeboden door Marion Haak!!!??

Annemarie Van leen janssens

3e repetitie
Gisteren weer n mooie repetitie dag gehad!! Koorleden hebben hard gewerkt en dat was te horen!! Prachtig om te zien en te horen dat het hartstikke goed gaat!! Ook de bestuursleden van Aquero kwamen langs om zich voor te stellen en te luisteren! De voorzitter Janet van Dordrecht kon het niet laten om even mee te zingen,leuk!!! Ja,ik kan met trots schrijven dat er wat neergezet wordt de Maria Passie is n mooi project ,met zeer enthousiaste mensen!! Annemarie (projectleider)

Annemarie Van leen Janssens

Koor
De tweede repetitie was vorige week zaterdag!!wat hebben de koorleden en Margje hard gewerkt!!! Toch mis ik nog ....jonge koorleden !!ik zou zo graag wat jongeren er bij zien!!!!!! Wie komt er zingen bij ons?????

Annemarie Van leen Janssens

Sing in
Wat n mooie dag!!!ik heb genoten. En wat n bezieling heb ik gezien en gehoord van het koor en bij de auditie van de solisten!TOP en bedankt allemaal!!????

Annemarie Van leen-Janssens

Eerste repetitie
Wat een geweldige dag met supermense die die toch maar wee organiseren. Heerlijk gezongen. Dat belooft heeeeeeeel veeeeeel voor de volgende repetities. CHAPEAU??????????????????????????

Ineke Duits

Sing-in 11 juni
Wat heb ik genoten van de eerste repetitie / sing-in voor de MariaPassie!!! Fijne en goede repetitie olv Roel en Margje, zeer prettig en zeer professioneel ! Fijn om iedereen weer te zien en spreken en heerlijk om samen te mogen zingen ! We hebben al een leuke groep bij elkaar, maar er kunnen nog meer mensen bij- als je nog twijfelt, stop met twijfelen, gewoon aanmelden en meedoen want het wordt gaaaaaff !!! :-)

Ine de Wijs

eerste bijeenkomst zing in.
Heerlijk de eerste bijeenkomst Sing in met mensen die zich net zo enthousiast voelen om aan de Maria Passie mee te doen. Wat een genot, zingen o.l.v. Marjge en Roel, zo'n goed team en echt goed in de begeleiding. Ja ja, een eerst lied gerepeteerd en wat is er dan na 2 uur al weer wat mooie ontstaan…..en daar wordt dan nog wel een traantje bij gelaten. Ik prijs me gelukkig dat ik dit doen mag……wat zie ik verder uit naar de recepties duurt nog even tot het 3 september is……en……er is nog steeds plaats voor koorleden, niet aarzelen maar aanmelden…...

Dianne van Klink

Succes
Wederom een bijzondere uitdaging. Veel success en een groot compliment voor het Logo. Erg mooi.

Rosita Rens

VNB
Antwoord op de vraag wat de betekenis van de afkorting VNB is: volgens mij is dat 'Vereniging Nationale Bedevaarten'.

Nick Zwart

betekenis afkorting VNB
Kunt u mij vertellen waarvoor de afkorting VNB staat? m.vr.gr.

Jeannette van Haastert
Share our website