boeken


  •   donderdag 2 november 2017

Het organiseren van concerten gaat niet vanzelf. Goede voorbereiding is het halve werk, daarom heeft Aquero al veel tijd en energie in de voorbereiding van de Mariapassie gestoken.
En met trots kunnen we zeggen: er staat een fantastische voorstelling.
 

De Mariapassie.

 
Maria is voor velen een fascinerende vrouw, een baken, een licht in het duister. Maar wie was Maria eigenlijk.  De Mariapassie is een kleinschalige theatervoorstelling waarin vele aspecten aan bod komen om een bredere kennis te verwerven over de persoon Maria.
Verkondiging door de engel, zwangerschap en huwelijk op jonge leeftijd, geboorte, moederschap, bekendheid, twijfel, geloof, angst, hoop, rouw, verdriet, mee-lijden, verschijningen.
De persoon Maria staat centraal en allerlei zaken worden vanuit haar perspectief belicht en gekoppeld aan de huidige tijd.  De try-out voorstelling was in Enschede. En de première in Rotterdam op 7 oktober. Een verslag hiervan en nadere info op de site www.demariapassie.nl
Het is een prachtige theatervoorstelling geworden, duur ongeveer 1,5 uur, waarbij het verhaal van Maria wordt samengebracht met hedendaagse (pop-)muziek. Het brengt op een vernieuwende en verstaanbare wijze het leven van Maria voor het voetlicht.
Kaarten o.a verkrijgbaar via de site  en aan de zaal.

Nieuwsgierig ?????
 
Ook u kunt ons nu boeken.
 
Nog niet helemaal overtuigd ????
 
Klik op onderstaande link voor een promotiefilmpje.
 
https://www.youtube.com/watch?v=l4nmftyV_r4&feature=youtu.be
 
Vanuit een planmatige aanpak zijn er contacten met opdrachtgevers, bestuur, projectleider, promotieteam, PR, etc.
 
Het liefst zien wij dat u, Aquero voor de uitvoering van de Mariapassie inhuurt voor het geven van een uitvoering, waarbij de opdrachtgever de organisatie voor haar rekening neemt. Daar waar nodig en gevraagd zal de organisatie van De Mariapassie de opdrachtgever ondersteunen om samen tot een mooi resultaat te komen.
Omdat wij aan elke uitvoering een bedrag willen overhouden dat aan het Aquerofonds ten goede komt gaan wij uit van een minimale opbrengst van €2500,-    ( de kosten van een toegangskaart zijn €10,- ) Dus 250 kaarten verkopen en wij komen.
Na aftrek van de kosten zal het rest bedrag worden gebruikt voor het Aquerofonds die hiervan pelgrims financieel zal gaan ondersteunen die niet de hele reissom kunnen betalen.
 
Wilt u ook Aquero met de Mariapassie inhuren voor een mooi concert of van gedachten wisselen over de mogelijkheden  die dit koor te bieden heeft.
Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.
 
avanleen@live.nl  
 
 
of kijk op de site www.demariapassie.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share our website