Gastenboek

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Wens
Lieve mensen, Een heel gezellige jaarwisseling en n gezond gelukkig gezellig en n mooi Maria Passie jaar met elkaar dat is mijn wens voor jullie????????

Annemarie Van Leen-Janssens

As zaterdag 10 dec
As zaterdag weer n repetitie van de Maria Passie!! Dit keer niet in 'ons'repetitielokaal maar in de kapel van de Dijnselburg en aansluitend n gezellige borrel aangeboden door Marion Haak!!!??

Annemarie Van leen janssens

3e repetitie
Gisteren weer n mooie repetitie dag gehad!! Koorleden hebben hard gewerkt en dat was te horen!! Prachtig om te zien en te horen dat het hartstikke goed gaat!! Ook de bestuursleden van Aquero kwamen langs om zich voor te stellen en te luisteren! De voorzitter Janet van Dordrecht kon het niet laten om even mee te zingen,leuk!!! Ja,ik kan met trots schrijven dat er wat neergezet wordt de Maria Passie is n mooi project ,met zeer enthousiaste mensen!! Annemarie (projectleider)

Annemarie Van leen Janssens

Koor
De tweede repetitie was vorige week zaterdag!!wat hebben de koorleden en Margje hard gewerkt!!! Toch mis ik nog ....jonge koorleden !!ik zou zo graag wat jongeren er bij zien!!!!!! Wie komt er zingen bij ons?????

Annemarie Van leen Janssens

Sing in
Wat n mooie dag!!!ik heb genoten. En wat n bezieling heb ik gezien en gehoord van het koor en bij de auditie van de solisten!TOP en bedankt allemaal!!????

Annemarie Van leen-Janssens

Eerste repetitie
Wat een geweldige dag met supermense die die toch maar wee organiseren. Heerlijk gezongen. Dat belooft heeeeeeeel veeeeeel voor de volgende repetities. CHAPEAU??????????????????????????

Ineke Duits

Sing-in 11 juni
Wat heb ik genoten van de eerste repetitie / sing-in voor de MariaPassie!!! Fijne en goede repetitie olv Roel en Margje, zeer prettig en zeer professioneel ! Fijn om iedereen weer te zien en spreken en heerlijk om samen te mogen zingen ! We hebben al een leuke groep bij elkaar, maar er kunnen nog meer mensen bij- als je nog twijfelt, stop met twijfelen, gewoon aanmelden en meedoen want het wordt gaaaaaff !!! :-)

Ine de Wijs

eerste bijeenkomst zing in.
Heerlijk de eerste bijeenkomst Sing in met mensen die zich net zo enthousiast voelen om aan de Maria Passie mee te doen. Wat een genot, zingen o.l.v. Marjge en Roel, zo'n goed team en echt goed in de begeleiding. Ja ja, een eerst lied gerepeteerd en wat is er dan na 2 uur al weer wat mooie ontstaan…..en daar wordt dan nog wel een traantje bij gelaten. Ik prijs me gelukkig dat ik dit doen mag……wat zie ik verder uit naar de recepties duurt nog even tot het 3 september is……en……er is nog steeds plaats voor koorleden, niet aarzelen maar aanmelden…...

Dianne van Klink

Succes
Wederom een bijzondere uitdaging. Veel success en een groot compliment voor het Logo. Erg mooi.

Rosita Rens

VNB
Antwoord op de vraag wat de betekenis van de afkorting VNB is: volgens mij is dat 'Vereniging Nationale Bedevaarten'.

Nick Zwart

betekenis afkorting VNB
Kunt u mij vertellen waarvoor de afkorting VNB staat? m.vr.gr.

Jeannette van Haastert

Open
welkom op onze site . heeft u vragen stel ze en u krijgt antwoord

Bert Elferink

Veel succes met de website!
Wij wensen u heel veel succes met de website. Indien u vragen en of opmerkingen heeft vernemen wij deze graag van u.

Klantenservice Perfectmanage
Share our website